Tyxo.bg counter Какво е Астрологиятa ‹ Astrohit.net – Астрология и хороскопи, достъпни за всички
  • astro1@abv.bg
  • 0889284567
Style Selector

Which theme layout you want to used?


Which predefined skin colors you want to used? (You can also set your own one using Theme Setting)



Reset


Какво е астрологията

Думата Астрология означава говор на звездите. За Астрологията са важни само дванадесетте съзвездия, намиращи се на пътя на Слънцето, които са известните 12 зодии. Тези съзвездия са взели участие при създаването на Слънчевата система, затова и съществува връзка между човека и тях. Със своето раждане той влиза в света на планетата Земя, а какви трудности ще срещне, какви способности ще му бъдат дадени, за да се бори с тях, може да се разбере от разположението на звездите в мига на неговото раждане.
За да постигне човек съвършенство е необходимо да вземе правилно решение при определени ситуации, в които бива поставян. Ако не греши ще са му необходими 144 прераждания, по 12 за всеки Зодиакален знак. Ако сгреши ситуацията се повтаря, потретва и т.н. Така преражданията стават много повече. По този начин могат да се определят и различията между хората – способности, здраве, богатство или това, което наричаме щастие.
 Знаейки разположението на звездите, знаем за допуснатите грешки в минали животи, знаем и за проблемите в този живот: – който е нарушавал закона, ще му бъде дадена възможност пак да го наруши, но и неочаквано бързо ще му се наложи да понесе и последствията, или сам ще стане жертва – който е бил с ниско обществено положение и не е можел да се изяви, сега ще получи тази възможност – който е имал някакъв талант, сега ще може да го доразвие – по този начин се обяснява музикалния гений на петгодишна възраст при великия композитор Моцарт.

Астрология и Карма

Понякога се срещаме с хора от минали животи, които са ни помогнали или за пожертвали нещо за нас. В този живот трябва да им върнем услугата. Ако не успеем, ще се срещнем с тях отново.
Възможно е да се срещнем и с някой, който не е постъпил особено коректно с нас или пък ние с него. Затова не е разумно да се обвързваме с договори за съвместна дейност или брак преди да съпоставим двата хороскопа – собствения и този, на човека, който ни интересува. В Индия например много рядко се сключва брак без предварителна консултация с астролог.
В настоящото прераждане е важно да насочим правилно усилията си, иначе ще срещнем много препятствия и неуспехи, които могат да ни направят мрачни, постоянно недоволни и раздразнителни. Ако например  имаме дар слово и писателски наклонности, но през цялото време се стремим да успеем в някакво изкуство, безспорно ще постигнем някакъв успех, но той няма да ни задоволи. Всички хора могат да постигнат огромни успехи, ако вървят по своя път без да се отклоняват – едни ще достигнат до слава благодарение на познанията си, други – високо положение в обществото, трети ще обиколят света, четвърти ще натрупат богатство със собствени усилия, други ще го получат наготово, някои ще достигнат до щастие в брака,  за други пък това ще бъде най-голямото премеждие в живота им.

 

Астрологията и бъдещето

Най-силно ни интересува какво ни очаква утре или поне през близките дни. Периодът е една година. Дали през тази година ще постигнем това което желаем без много труд или ще го постигнем след тежка борба, дали ще има спънки, болести, катастрофи. Всичко това се определя от разположението на планетите на рождения ни ден всяка година.
Не случайно този ден е празник за нас, а в миналото празникът продължавал повече от месец. На английски често пожелание на рождения ден е “Many happy returns” или “Много щастливи завръщания на Слънцето”, а завръщането на Слънцето на неговото място (градус от Еклиптиката) при раждането ни, става на рождения ни ден, почти никога в часа, в който сме се родили, а понякога ден по-рано или по-късно.

astro7

 ПОРЪЧАЙ