Tyxo.bg counter Подаръци ‹ Astrohit.net – Астрология и хороскопи, достъпни за всички
  • astro1@abv.bg
  • 0889284567
Style Selector

Which theme layout you want to used?


Which predefined skin colors you want to used? (You can also set your own one using Theme Setting)Reset


МОИТЕ ПОДАРЪЦИ ЗА ВАС:

 

1.Прогноза за опасните дни през 2021 г.

За да бъде една прогноза точна, тя трябва да бъде индивидуална – да бъде направена за конкретен човек с неговите данни – дата, час и място на раждане.
Прогнозата, която предлагам на Вашето внимание е за всички, но отбелязаната опасност може да не се отнася само за Вас лично, а за някой от Вашите роднини, близки.или колеги. Летците-изпитатели не летят на тези дати.
Все пак опасните дни не са много.

 

Опасност тип А

Смущения в здравето – остра, но кратка криза. Прекалена киселинност на стомаха. Прекалената емоционалност предизвиква домашни скандали. Неприятности в отношенията с другия пол. Пазете се от физически стълкновения. Уязвимо място е главата Ви.

21. 1.2021    19. 2.2021    19. 3.2021    17. 4.2021    16. 5.2021    14. 6.2021
Опасност тип Б

Депресия. Лошо храносмилане. Тялото Ви ще е с намалени защитни сили – пазете се от грип, болести на гърлото и гърдите. Не правете промени в жилището си и не отивайте да живеете другаде. Възрастен човек може да потърси подкрепата Ви…

14. 1.2021    24. 1.2021    10. 2.2021    10. 3.2021    6. 4.2021    31. 5.2021

27. 6.2021
Опасност тип В

Истерия. Промени в близкото Ви обкръжение, ще бъдете избухливи. Мъжете обикновено решават, че съпругите им са непоносими. В семейството може да започне драма по най-дребния повод. Опасност от аварии и инциденти. Може да се превърнете в персона нон грата за началника или хазяина си. Пазете се от автомобили и самолети.

21. 1.2021    17. 2.2021    17. 3.2021    13. 4.2021   1. 5.2021   11. 5.2021

7. 6.2021
Опасност тип Г

Прекалената фантазия може да предизвика страх от непознатото, кошмари.   Чувство за опасност, която не може да се избегне. Опасност от фатално скъсване на отношенията с лице от другия пол.

13. 1.2021    9. 2.2021    9. 3.2021    5. 4.2021    6. 5.2021    30. 5.2021

26. 6.2021

 

2.Четири подаръка в едно писмо

 

 

2a: Вашата прогноза за 2021 г. , съставена съгласно древни санскритски текстове.

2б: Открийте Вашата карта Таро

Всеки има своя карта Таро. Сменяйки името си можете да промените себе си.
Само в известна степен, защото, за съжаление, не може да се промени датата на раждане.
Дами, внимавайте, когато сменяте моминското си име!
Ако си изберете друго име, ще можете да проверите, дали това ще е за добро.
Примерна карта Таро на човек, роден през януари 2020 г.
Числова стойност на името – 1 Рождена дата 10 1 2020 – 6
Карта Таро 1 – 6
1-6. Обичащите
Също като Диоген търся Човека, но не с фенер посред бял ден, а по картата му Таро. Ето неговата карта:
ВЪЛШЕБНИКЪТ
Хората с тази карта буквално са способни да направят от нищо нещо. Такъв е бил предприемачът доставил ледени блокове от Аляска в Куба, преди да бъде изобретен хладилника.
Тези хора знаят как без много труд и чрез нехрумнала още никому идея, бързо да се сдобият с огромно състояние. Впускат се в невероятни търговски операции и стават милионери Ами ако това е Вашата карта? t

Още от съществуването на света е известно дървото на живота, което има общи корени със забраненото дърво на познанието. Кабалата го описва, а също изумрудените скрижали от Египет. През средновековието се появяват и картите Таро.

tarotaro2

 2в : Докато сте живи пред Вас ще стои един проблем, който ще се появява отново и отново, докато не успеете да го решите, ако въобще успеете. Искате ли да рзберете какъв е ?

2г : Всеки човек е предразполжен към определена болест, даже може да се каже, че след опредлена възраст никой не е здрав. Ако знаете каква е, ще намерите начин да се предпазвате.

2д :През целия си живот човек прилича на митичния герой Сизиф, осъден да бута тежък камък по баир, като накрая камъкът се търкулва и бутането започва отново. Околните никога не оценяват нашите усилия, дори в очите на най-близките си четем пълно неразбиране. Накрая ставаме хронично недоволни и проявята на това недоволство е неприятно не само за нас, но и за тези около нас. Причината е малка наша неосъзната грешка. Хората, осъзнали каква е тя, са преуспяващите в нашето общество.

Примерни хороскопи:

1.Годишен хороскоп на принцеса Даяна Уелска,
родена на 1.7.1961 г. в 19.45 часа в гр. Сандрингхам Англия, с геогр. kоординати 52° N 50‘ ,  0° E 31‘

Асцендент 18° 24‘ Стрелец
Слънце 9° 40‘ Рак
Луна 25° 02‘  Водолей

Десцендент 8° 32‘ Водолей
Тези данни получаваме след като свалим и стартираме безплатен астрологичен софтуер от    http://www.starfisher.cz

Хората с Асцендент в зодиакалния знак Стрелец имат Десцендент в зодиакалния знак Близнаци, който е двоен знак. Десцендентът е свързан с партньорството, сътрудничеството, бизнес – отношенията и брака.
Ако се намира в двоен знак, може да се очаква повече от един брак.

Можело ли е да бъде предупредена принцеса Даяна за настъпването на такова неприятно събитие, като разпадане на брачния съюз, нещо което някои хора изживяват като истинска трагедия.
Принц Чарлз и принцеса Даяна се разделят на 9 .12. 1992 година, а разводът е финализиран на 28.08.1996 година.
Съставяме карта на Слънчевото завръщане на рождения ден на принцеса  Даяна през 1992 г. с горепосочената програма.

На 1.7.1992 г в 6.21 часа звездната й карта е с:

Асцендент 8° 32‘ Лъв
Слънце 9° 40‘ Рак  (Забелязахте ли, че Слънцето е на същото място като при раждането й)
Луна 20° 07‘  Рак
Десцендент 8° 32‘ Водолей

Сатурн 17° 36‘ Водолей

Злосторните планети т.е. планетите които могат да причинят зло, ако са зле разположени, са Марс, Сатурн, Уран и Плутон. Преди откриването на телескопа, а и дълго време след това, известни са били само два злосторника  – Марс и Сатурн, като последният се е смятал за особено злосторен.
Сатурн е на 17° 36‘ Водолей, намира се на Десцендента и е много зле разположен, защото е на 90° от Марс(злосторник). и на 90° от Плутон (друг злосторник).
90° е ъгъл, при който злите планети раняват останалите. Особено опасно е когато раняват друг злосторник (раняват се взаимно), в случая Сатурн и Марс се раняват взаимно, а така също Сатурн и Плутон.  С други думи Сатурн е под кръстосана атака, което означава, че е много зловреден.
Както вече знаем Десцендентът е свързан с партньорството, сътрудничеството,  бизнес – отношенията и брака.
Изводът, че може да се очаква разстройство на брака през 1992 г. е повече от очевиден. Друг е въпросът може ли то да се предотврати.

Единият начин е принцеса Даяна да се премести на рождения си ден през 1992 г.  (на 1.7.1992 г) на запад или на изток. Мястото на преместване  може да бъде изчислено така, че Сатурн да не бъде на Десцендента, а в друга точка на хороскопа й,  от която нанесените от него вреди да бъдат минимални за нея и максимални за съперниците й.

Другият начин би бил тя да направи всичко възможно да спаси брака си, след като вече е предупредена, че той е в опасност. Предупреденият човек е въоръжен.

2.Любовен хороскоп на принцеса Даяна и принц Чарлз

Принцеса Даяна

родена на 1.7.1961 г. в 19.45 часа в гр. Сандрингхам Англия, с геогр. kоординати 52° N 50‘ ,  0° E 31‘

Асцендент 18° 24‘ Стрелец
Слънце 9° 40‘ Рак
Луна 25° 02‘  Водолей

Принц Чарлз

роден на 14.11.1948 г. в 21.45 часа в гр. Лондон Англия

Асцендент 23° 05‘ Лъв
Слънце 22° 25‘ Скорпион
Луна  00° 26‘  Телец

Тези данни получаваме след като свалим и стартираме безплатен астрологичен софтуер от    http://www.starfisher.cz

При съпоставяне на взаимното разположение на звездите в двете звездни карти се достига съвместимост от 85 точки. Максималният брой точки е 260. Достигнатата съвместимост може да бъде и отрицателно число.

Тази връзка е сполучлива, но има неща, които трябва да бъдат преодолени /никой не е идеален/. Съществуват общи интереси и хубави взаимни чувства. Това ще помогне за преодоляване на трудностите.

Повечето връзки са комбинация от добро и лошо. Необходимо е да бъдат положени известни усилия за запазването й.

Връзката е кармична. Двамата се познават от минали животи, като принц Чарлз е задължен на принцеса Даяна и е възможно да се опита да скъса връзката, подобно на всеки длъжник, на когото дълговете тежат.

 

 

  1. Кратък хороскоп на Ърнест Хемингуей род. на 21.07.1899г. в 08.00 часа  в гр. Оак Парк, Илиноис, САЩ, съставен според литература от началото на 20-ти век

Имате подвижен ум, чувствително тяло, уравновесеност, гъвкавост, остроумие, усърдие, практичност, спокойствие, самообладание, сдържаност, скромност, но и самолюбие (до тщеславие). Недоверчивост, съчувствие, често е трудно да бъдете разбран. Егоизъм.

Съдбата Ви зависи от външните събития, от Вашето чувство за справедливост, критичността и егоцентризма Ви.  Самовглъбяване и мечтателност. Склонност към поезия, към рисуване и изобщо към изкуствата.

Умът Ви е особен, обичате опасностите,  особено много опасните авантюри с тайнствен характер.

Имате способности в окултизма и в изследването на тайните, изобщо в тайнственото или имате необикновени начини на разсъждение.

Интерес към литературата, справедливост, имате много положителни черти в характера си, дружелюбeн сте, обичате децата. Интелигентeн сте.   Имате високи идеали. Добре възприемате окултното, религията, успехи в изкуството. Много романтични преживявания.

Сприхавост, буйство, жестокост,   отмъстителност,  раздразнителност и злопаметност.

Изпитвате силни страсти, злоупотребявате със своята енергия.

Нерешителност, два проекта за брак. Обикновено повече от един  брак или връзки, подобни на брак.  Измама и измяна в отношенията или във връзките.  От съдружията можете да имате полза,  макар и неочаквана.  Привлекателен,  жертвоготовен партньор.

Враговете Ви действат иззад ъгъла или тихомълком.

Семейните отношения са свободни и независими. Понякога семейството се преселва в друга страна.

Неочаквани или трагични, необикновени преживявания в края на живота и промени. Ако имате окултни наклонности – прогрес в окултизма и необикновени връзки в края на живота.

Влагате гъвкавост, приспособимост и ум в делата си. Често сте устремени към няколко неща и се занимавате едновременно с няколко дейности.   Обикновено постигате успех в интелектуална професия.

Има опасност да станете жертва на интриги, машинации, тайни врагове. Често срещате неразбиране от страна на началството. Имате болезнено чувство за откъснатост от близкото си обкръжение.    Проявявате се в непредвидени обстоятелства в стремежа си да достигнете целите си, в стихийни протести против обществото.

Изпитвате чести финансови колебания. Късмет в трудни моменти и лесно възстановяване на равновесието на средствата.

Опасност от насилствена смърт често поради непредпазливост, непредвидливост или риск. Опасност от нещастен случай с главата. Възможно е самият Вие да бъдете отговорен за смъртта си.

Склонност към пилеене на имуществото.

Неуспехи в обществените дела, трудности във философските разсъждения (нетърпимост и авторитарност). Лошо здраве поради склонност към преяждане и излишества изобщо.

Оригиналност или гениалност, изобретателност, независимост, философски наклонности, необичайни мнения.

Средата Ви е приятна и добра. Развивате артистични чувства чрез контактите си с близките. Изтънчено образование. Чести колебания в отношенията. Лесно изразявате чувствата си чрез писане.  Полезни и приятни за чувствата промени на местопребиваването или пътувания.

Благоприятни пътувания, които се предприемат или за развлечение, или във връзка с някаква Ваша дейност. Много добри отношения с близките и с роднините, чието обществено положение е добро. Успех в обществото. Религиозност или философско мислене. Влагате целия си жар и ентусиазъм във висшите стремежи на ума.

Вашите идеи са смели, можете да се жертвате за своя идеал. Често сте пионер в някаква област, активист, войнствен. Вероятност от дълго пътуване, съпроводено с опасности.

Обикновено резки любовни отношения, но сериозни и продължителни, с вярност и постоянство, но сдържани. Връзката не е само външна, но и вътрешна, дълбока. Малко деца или нямате деца.

Много промени в любовния живот и с децата. Любовта за Вас е удоволствие. Проявявате особената дарба да извличате от такива удоволствия доход.  Животът Ви е изпълнен със силни чувства.

Променливо приятелство, обикновено само въображаемо.

Приятелство, особено с по-възрастни хора, с по-нискостоящи от общественото Ви положение, с работодателите или изобщо с влиятелни хора. Обикновено това дори не е приятелство, а просто симпатия, може да Ви бъде оказана помощ от висшестоящ човек.

Опасна сърдечна болест или болест на гръбнака. Спазми, загуба на съзнанието. Силни и опасни врагове. Сериозни препятствия.

 

 

Доколко хороскопът е верен, ще разберете като намерите биографията на Хемингуей в Google

Има само едно дете, син, който не става известен ,може би поради ранното му пристрастяване към алкохола. Счита се, че баща му не е знаел за вредата от пиенето и самият той го научава да пие.

Има много бракове.

Авантюрист е, взема участие в Първата война и е ранен, отива и в Испания по времето на гражданската война там.

Става сам причина за смъртта си,  като се прострелва с пушка в главата- както се вижда от хороскопа, тя е слабото му място (т.нар. Ахилесова пета).

Това е краткият хороскоп на Хемингуей. Личният  му хороскоп съдържа данни, които могат да бъдат известни само на него и на най-близките му хора, които го познават добре.

 

 

ПОРЪЧАЙ